Spinningsykkel test 2018

spinningsykkel test

Skal du begynne å trene? Eller er du en treningsentusiast som trenger et treningsredskap i hjemmet? Spinningsykler er en av de mest populære treningsmetodene i 2018. Om du ikke liker at andre i gymmen ser på deg mens du trener kan du alltids kjøpe deg en spinningsykkel til treningsrommet ditt hjemme. Det er en effektiv måte å øke pulsen og brenne kalorier. Å sitte på en stol hele dagen er ikke bra for musklene dine, men å trene på en spinningsykkel er veldig sunt for leddene i kroppen din. Du trenger ikke å bruke så veldig mye tid per dag før det blir en effekt ut av det, det handler mest om å orke.

En spinningsykkel er en perfekt løsning for de som ikke har tid til å reise til gymmen og tilbake hver eneste dag. Om du har unger hjemme vil det også være mye bedre å bare ta en tur til treningsrommet istedenfor å dra til byen for å trene. Dette er en treningsmetode som passer for absolutt alle. Mange synes det er en ideell måte å trene på ettersom man kan høre på musikk eller se på TV mens man trener, det vil absolutt øke motivasjonen.

Kjøp en spinningsykkel med computer for å analysere fremgangen din. Disse spinningsyklene lar deg se hvor mange kalorier du har brent og hvor langt du har syklet. Noen modeller kan kobles til din smarttelefon slik at du kan bruke smarte apper som gjør treningen enda bedre og mer effektiv. For eksempel kan du få tilgang til apper som har ferdige instruksjonsvideoer som kan være til stor nytte for nybegynnere.

Det kan være lurt å ta treningen seriøst, finn frem instruksjonsvideoer og la deg inspirere slik at du kommer i toppform på null komma niks. En god spinningsykkel vil absolutt hjelpe deg på veien, etter noen uker eller måneder vil du begynne å se store bedringer på kroppen som gjør at du ikke vil angre på kjøpet ditt.

Et stasjonært treningsredskap

spinningsykkel testEn spinningsykkel fungerer som en helt vanlig sykkel, utenom at den aldri drar noe sted. Du bruker noen av de samme bevegelsene som du gjør mens du sykler, men hovedpoenget er at du skal bli sliten, og ikke at du skal komme frem til en spesiell plass. Det har blitt en veldig populær treningsmetode ettersom alle vet hvordan man sykler, og det er mulig å gjøre andre ting mens man trener, som å høre på musikk eller å se på TV.

Å trene på en spinningsykkel er heller ikke det mest slitsomme man kan gjøre, det er ofte lav intensitet, men man blir uansett veldig sliten av det. Det er en god måte å brenne kalorier på og det gir god trening til bena dine. Det beste med å ha en spinningsykkel hjemme er at den alltid vil være tilgjengelig, det blir plutselig veldig vanskelig å finne på unnskyldninger når du har en spinningsykkel bare noen meter unna deg hele tiden. Om du har unger hjemme som du må passe på, trenger du ikke å forlate hjemmet ditt for å trene.

Skal du kjøpe spinningsykkel er det mange ting å tenke på. Vi har gått over flere ting i denne artikkelen som kan hjelpe deg med å bestemme deg, og vi har kommet med noen tips som kan hjelpe deg med treningen. Om du er nysgjerrig på pris, funksjoner, og treningstips er det bare å lese videre.

Som å være på en moderne sykkeltur

En spinningsykkel kan ligne mye på en vanlig sykkel, med sete, pedaler, ett eller to hjul, og et ratt. Hovedforskjellen er selvsagt at man ikke beveger på seg, men man får etterlignet mye av mekanikken som man bruker i vanlig sykling om du vil øve på det. Noen vil sikkert ha preferanser når det kommer til sete og ratt, vil du at rattet skal være fremoverlent eller bakoverlent? Det er kanskje noe du kan tenke på før du kjøper en spinningsykkel. Ellers er det alltid godt med et sete som er godt å sitte på.

Det beste du kan gjøre, er nok å investere i en spinningsykler best test. Sats på kvalitet slik at du får et robust produkt som vil holde lenge og ha gode funksjoner. Spinning sykler vil ofte variere i kvalitet, men det er vanskelig å slå feil med testvinnere. Da vil treningen også føles mye bedre.

Moderne spinningsykler har også veldig mye moderne teknologi. Gode sykler kan kobles til bluetooth slik at den kan kobles til din smarttelefon. Mange merkevarer vil ha egne apper som viser deg instruksjonsvideor som kan være veldig inspirerende. En monitor på sete kan vise deg puls, distanse, og mye annet. Mange modeller vil også kunne kobles til en TV slik at det blir mindre kjedelig å trene. Om du elsker å høre på musikk mens du trener kan du også plugge i et headsett i sykkelen, eller bare bruke høyttalere, men det er ikke alle spinningsykler som gir deg den muligheten.

Man kan gjøre mange sammenligninger mellom en spinningsykkel og en vanlig sykkel. Du har kanskje opplevd å sykle på en dårlig sykkel? Det er ikke noe særlig. Det er både ukomfortabelt, slitsomt, og irriterende å bruke. Slik er det også med spinningsykler. For å finne den beste modellen, kan det være lurt å se hva ekspertene mener, det er ikke alltid bare prisen som sier noe om hvor god kvalitet sykkelen har (selv om det kan gi en pekepinn). Skal du ha mye valuta for pengene, bør du helst se på en test av spinningsykkel, da blir du enda sikrere på ditt valg.

Hvor mye koster spinningsykler?

Ettersom spinningsykler er så utrolig populære, vil det være modeller i mange forskjellige prisklasser, derfor kan det variere noe voldsomt. De aller billigste modellene koster faktisk under 500 kroner, men det er anbefalt å bruke en del mer enn det om man har tenkt å ta treningen på alvor. Kvaliteten vil ofte variere like mye som prisene, billige spinningsykler vil mangle mange funksjoner og ikke være særlig behagelige å bruke. Prøv å ikke kjøpe en spinningsykkel som er så dårlig at du gir opp før du har kommet ordentlig i gang.

Om du skal kjøpe en spinningsykkel til ditt treningsstudio eller idrettslag, bør du nok investere i god kvalitet. Siden den da blir brukt veldig ofte, vil det være lurt å kjøpe en sykkel som er robust og som kommer til å holde lenge etter mye bruk. Noen av de dyreste modellene koster rundt 30.000,- kroner, men du vil også finne gode modeller mellom 10.000,- til 20.000,- kroner. Til hjemmebruk kan du forsåvidt bruke under 5.000,- om du er en nybegynner, men det kommer litt an på din situasjon og hvor god sykkelen egentlig er.

Enten du skal kjøpe en dyr spinningsykkel, en i mellomklassen, eller en veldig billig modell, vil det ideelle alltid være å finne et spinningsykkel tilbud. Det kan være mange grunner til at forhandlere bestemmer seg for å redusere prisene radikalt, enten det har å gjøre med konkurranse, riktig sesong for spinningsykler, eller popularitet. Det beste du kan gjøre prismessig er nok å finne en god modell som har fått en nedjustert pris.

Lett å bruke, alltid tilgjengelig

Det er mange som sliter med å finne motivasjon til å trene. Noe av det viktigste man kan gjøre om man vil trene er å finne gode rutiner, men det kan bli ekstra vanskelig hvis man hele tiden må dra til gymmen for å trene. Kanskje ryker bilen din slik at du ikke kommer ned til byen, eller kanskje du synes det er ukomfortabelt at andre ser på deg mens du trener, det kan ta knekken på motivasjonen. Men har du en spinningsykkel hjemme, blir det veldig enkelt å lage rutiner som gjør at du kan trene mange dager i uken uten å støte på slike problemer. Derfor er det en praktisk løsning å kjøpe en spinningsykkel, den vil alltid være tilgjengelig til bruk, og er enkel å bruke.

Å bruke en spinningsykkel er en veldig moderne måte å trene på og har blitt veldig populært, mye av grunnen til det er at det er så enkelt. Om man skal jogge eller sykle ute må man tenke på hvilken rute man skal ta, om været passer, om du har gode nok klær, osv. Men det er så enkelt å bare ta turen til treningsrommet for å trene. Mange liker også å se på TV eller høre på musikk mens man trener slik at det ikke blir så kjedelig å trene. Det er ikke uten grunn til at spinningsykler er så populær, det er den perfekte treningsmåten i moderne tid.

Du vil finne mange variasjoner på spinningsykler, også når det kommer til brukervennlighet. Noen ganger kan det være subjektivt, men ofte er det noen modeller som har blitt produsert på en måte som gjør at den er veldig enkel å like. En spinningsykkel best i test trenger ikke å være den dyreste modellen på markedet, men testvinnere kan ofte være et godt kjøp.

Hvilken spinningsykkel skal jeg kjøpe?

spinningsykkel best i testDu kan først og fremst tenke over hvor mye penger du har tenkt å bruke. Prøv å vær realistisk, om du har stor tro på at du skal bruke den veldig ofte kan det lønne seg å spare litt ekstra slik at du får god kvalitet som kan vare lenge og gi kvalitetstrening. Men om du er usikker på hvor mye du skal trene, kan du alltids begynne med en litt billigere spinningsykkel. Du kan også tenke på om du er mer opptatt av enkle ting som høyttalere, display, vannflaskeholder, eller om du tenker mer på robusthet og kvalitet på sykkelen.

Om du er usikker på hvilken modell som vil passe for deg, er det bare å se på en spinningsykkel test for å finne ut hva ekspertene mener. Først kan du se på hvilke funksjoner som du synes ser gode ut, så kan du finne modeller med de funksjonene i en test, det vil ofte være mange spinningsykler på de listene.

Men testvinnere og kvalitetssykler kan ofte være dyre. Hvis du er redd for at du kommer til å kaste bort mye penger på noe du kanskje ikke skal bruke så ofte, er det bare å slå til med en billig spinningsykkel, da vil du få prøvd deg frem for å se om det er noe for deg. Den vil også gi deg god trening, men kanskje kan du gå over til noe bedre hvis du begynner å se gode resultater.

Få mest ut av treningen

Som med alt annet, går det an å bli bedre og mer effektiv med en spinningsykkel om man følger noen enkle råd. Det skal selvsagt ikke være vanskelig å bruke en spinningsykkel, du vil få mye trening om du bare setter deg ned og begynner å trå i vei, men for å få mest ut av treningen kan det være lurt å høre hva andre veteraner har lært. For det første vil det være lurt å strekke ut før man begynner, det vil varme opp musklene og vil gi bedre effekt av treningen. Du trenger ikke å bruke mer enn 5 minutter for å få strekt ut ordentlig. Du kan også varme opp litt på sykkelen før du setter i gang med den skikkelige treningen.

Et annet tips til treningen er å ikke lene seg for mye fremover, å sitte med rak rygg vil forhindre skader og vil til og med la deg brenne flere kalorier. Om du blir veldig sliten og utslitt er det så klart lov å lene seg litt fremover på slutten av treningsøkten, men du kan tenke på å gjøre det så lite som mulig. For å få best mulig effekt ut av syklingen din vil det også være lurt å tenke på intervalltrening, istedenfor å bare sykle blindt og stoppe når du selv føler for det. Intervalltrening vil gi best mulig effekt ut av trening på en spinningsykkel ifølge forskningen. Du kan også tenke på å velge riktig motstand, slik at det blir mer komfortabelt å sykle.