Massasjepute test 2018

massasjepute best i test

Er du en person som sitter for mye? Har du ryggsmerter? Da vil en massasjepute kunne hjelpe deg, den kan også brukes av de som bare er ute etter en komfortabel massasje etter en stressende dag på jobben. Om du har anspente muskler er det bare å skru på massasjepute og sette på varmen på puten. Det er et flott og billig alternativ til dyre spa-weekender, men det gjelder å finne det riktige produktet som vil passe best for deg.

Det finnes forskjellige typer massasjepute: Noen kan festes på stoler, andre brukes bare til nakke, og det finnes puter som er en liten mellomting. Den mest populære typen på markedet i dag er nok shiatsu-puter, de etterligner en eldgammel massasjetradisjon fra Japan med bruk av elektronikk og rullere. Du vil garantert føle deg avslappet og få en behagelig opplevelse med en god massasjepute, og det kan hjelpe deg både fysisk og psykisk.

Finn den beste massasjepute for å slappe av etter en stressende dag eller for å lindre ryggsmerter. Gode massasjeputer vil ha kuler som gir herlige sonemassasjer til rygg og nakke, de beste produktene vil ha gode funksjoner, mange kuler, setevarme, fjernkontroll, sonemassasje, og vil gi deg en veldig behagelig opplevelse.

Finn ut hvilken type massasjepute som vil passe best for deg, om du ikke trenger å massere hele ryggen, kan du alltids kjøpe en massasjepute nakke som vil være både mindre og billigere enn de større massasjeputene. Den kan brukes mens du slapper av foran TV-en, mens du leser en bok, eller sitter foran PC-en din. Hvorfor ikke unne deg litt ekstra god massasje i hverdagen? I 2018 er det ikke lenger nødvendig med menneskehender for å få gode massasjer, i dag fungerer det meste elektronisk.

Skal du ha en helhetlig massasje, vil en massasjepute rygg kunne jobbe med hele ryggen din. Disse massasjeputene er litt større enn de vanlige putene, men de vil dekke hele ryggen din på én gang. De beste massasjeputene vil treffe ømme punkter og gi deg en god og avslappende massasje som øker blodsirkulasjonen din få deg til å stresse helt ned etter en tøff dag. For å få en best mulig massasje, bør du kjøpe en massasjepute med gode massasjekuler som er gode og presise.

Øker blodsirkulasjon og stimulerer muskler

massasjepute best i testMassasjeputer er ikke et leketøy som hermer etter spaopplevelsen, teknologien har faktisk kommet så langt at de kan simulere massasjeteknikker ved hjelp av kuler og teknologi som kan gi deg store helsegevinster. I tillegg til å være veldig avslappende, kan massasjeputer også stimulere musklene dine og øke blodsirkulasjonen i kroppen din, dessuten vil den hjelpe mot smerter i rygg og nakke.

Det finnes flere typer massasjeputer, de som kan festes på en stol vil være ideelle ettersom de kan jobbe med både rygg, nakke, og rumpe samtidig. De fleste massasjeputer har en varmefunksjon som gjør opplevelsen mer behagelig, dessuten har de rullere (eller kuler) som dreier rundt for å massere ømme punkter. Du kan selv stille inn den massasjen du ønsker ved hjelp av en fjernkontroll, vanligvis vil en massasje vare i mellom 20-30 minutter.

En av de mest populære variantene på markedet i dag er en shiatsu massasjepute, disse putene bruker teknikker fra oldtidens Japan for å gi en optimal massasje. Det er kuler som beveger seg sirkulært i putene for å treffe ømme punkter på kroppen din, bevegelsene på disse kulene er veldig like de japanske massørene og vil gi en helt spesiell massasje. Shiatsu-puter har blitt så populære fordi folk har merket hvor godt disse putene masserer, det blir nesten som å få en virkelig massasje på et spa.

Ettersom massasjeputer skal være behagelige, vil de fleste være utstyrt med en varmefunksjon som gjør at du kan slappe av litt ekstra om omgivelsene er litt kalde. En massasjepute med varme er kanskje ikke den mest nødvendige funksjonen for mange, men den vil gi noe ekstra komfort mens du koser deg med massasjen. Kjøper du en billig massasjepute med en varmefunksjon må du være obs på at den kan gi dårlig varme, det er ofte en av svakhetene med billige massasjeputer.

Størrelser på massasjeputer

Når det kommer til størrelse vil massasjeputer med stolfeste være de største, det er et billigere alternativ enn å kjøpe en hel stresslesstol med masseringsfunksjoner. Da kan du feste hele overlegget på stolen, slik at den vil gi sonemassering til din nedre rygg, øvre rygg, og i setet. Av massasjeputene vil denne typen være både den største og dyreste, men fordelen er at den vil dekke alle områder på én gang. En mindre pute kan enten plasseres under nakken, ryggen, eller hvor du enn vil at den skal massere deg. Den vil være litt mer allsidig ettersom den er lettere å flytte på, men svakheten er at den bare jobber med ett område om gangen.

Som regel vil massasjeputer være enkle å brette og stue vekk i et skap når du ikke skal bruke den. De kan også brukes på flere steder, det er bare å ta den med fra stua og til bilen eller andre plasser. En massasjepute til stol vil være litt større enn små massasjeputer som bare masserer ett punkt om gangen, men de større massasjeputene er også veldig enkle å stue vekk når de ikke skal brukes. Fordelen med massasjeputer til stoler er selvsagt at de vil dekke et større område av ryggen din og vil gi deg en mer helhetlig massasje.

Er du ute etter en enkel og billig løsning, vil en massasjepute for nakke være noe for deg, den vil ikke være større enn din vanlige sofapute, og kan enkelt plasseres under hodet for å gi god nakkemassasje mens du slapper av. Siden den er så liten, vil den også være lett å oppbevare i et skap. Slike små massasjeputer er godt egnet for de som bare trenger å massere nakken, eller som er ute etter noe enkelt og billig.

Når det kommer til kvalitet, vil ikke størrelsen alltid ha noe å si. Men som regel vil produsenter satse litt mer på de største massasjeputene som dekker hele ryggen din, derfor vil ofte disse være av best kvalitet. Om du har tenkt å satse på kvalitet må du se på hvilke funksjoner massasjeputen har, men noen vil også foretrekke de små og enkle putene uten så mange funksjoner. Prøv å finn ut hva andre forbrukere har kommet frem til, fungerer puten som den skal og er den behagelig å bruke?

Prisforskjeller

Prisene på massasjeputer kan variere, noen vil være større og ha flere funksjoner enn andre, og noen vil være av bedre kvalitet, derfor er det naturlig at det vil være en del prisforskjeller. Vanligvis vil en liten pute som kan brukes på nakke eller rygg være et mye billigere alternativ enn de store putene som kan festes på stoler. De små putene vil ha en del mindre funksjoner, og de kan bare brukes på ett område om gangen, men det er ikke alle som har behov for større puter enn det. Disse små putene koster vanligvis mellom 500-1000 om du skal kjøpe en som har god kvalitet. Det finnes også billige massasjeputer til et par hundre kroner, men disse er ikke alltid så mye å skryte av.

Men det er ikke alltid prisen som avgjør hvor godt et produkt er, en test av massasjeputer vil gi en bedre oversikt over hvilke modeller som yter bra i forhold til de andre. Noen massasjeputer blir fort ødelagte, noen sliter med varmefunksjonen, og noen gir dårligere massasjer enn andre. Det skader ikke å få litt eksperthjelp før man velger det riktige produktet.

Større massasjeputer med stolfeste vil vanligvis kunne dekke både øvre rygg, nedre rygg, og ha massasje i setet. Disse kan koste oppimot 2000 kroner og vil ha mange gode funksjoner som vil gi en mer helhetlig massasje. Om du skal bruke mer enn 2000 kroner på en massasjepute vil det kanskje være bedre å kjøpe en hel lenestol med massasjefunksjoner. Men en massasjepute vil være enklere å flytte på og stue bort når man ikke bruker den, dessuten vil den ha mer enn nok av gode funksjoner som gir gode massasjer.

En massasjepute best i test vil kunne gjøre under med ryggen og nakken din. De beste massasjeputene vil være behagelige å bruke og har massasjekuler som treffer de ømme punktene med god presisjon. En sonemassasje vil kunne dekke delene av ryggen din som er mest anspent, og den vil jobbe med å lindre smertene i ryggen din. Om du har tenkt å satse på kvalitet, bør du ikke kjøpe den billigste massasjeputen du finner, se på hvilke funksjoner massasjeputen har, se på hva andre forbrukere har sagt om den, og eventuelt om den har blitt testet av eksperter.

Finn en massasjepute som gjør deg ekstra avslappet

massasjepute testÅ kjøpe massasjestoler kan være ekstremt dyrt, lenestoler med massasje kan koste deg over 50.000,- kroner, derfor er det godt at det finnes billigere produkter på markedet. Du vil finne massasjeputer som gir gode massasjer for rundt 1000 kroner, da vil du få puter og ikke hele stoler, men de vil fortsatt få deg til å bli veldig avslappet. Men iblant handler det også om å finne riktig produkt som gir kvalitetsmassasjer, en massasjepute test vil gi deg en liste over de beste produktene når det kommer til massasjeputer.

Trenger du bare massasje til nakken? Da kan du heller kjøpe en liten pute for å plassere i nakken, men en større pute kan gi massasje over hele ryggen samtidig og vil ha mange gode funksjoner. Den beste og mest populære typen på markedet akkurat nå er shiatsu-puter, produsenter har mestret den eldgamle japanske massasjeteknikken ved hjelp av moderne teknologi, dermed vil en massasjepute gi nærmest like gode massasjer som menneskehender. For å finne det beste produktet gjelder det å se på hvilke funksjoner massasjeputen har, har den mange rullere, fjernkontroll, sonemassasjer, shiatsu-teknikk, og varmefunksjon?

De fleste vil nok uansett foretrekke en ryggmassasjepute som vil dekke hele ryggen, selv om de vil være litt dyrere, vil du få mer ut av slike massasjeputer. Da vil du få sonemassasje over hele ryggen, pluss massasje i sete. Slike massasjeputer kan festes på en stol, eller brukes i din sofa eller bil, de er faktisk mer allsidige enn man kanskje ville ha trodd på forhånd. Vanligvis vil det følge med en fjernkontroll hvor du kan stille inn de forskjellige funksjonene på massasjeputen, så er det bare å lene seg tilbake og slappe av.

Det er mange som sliter med stress i hverdagen, og det kan i verste fall føre til alvorlige sykdommer. En massasjepute vil være ett steg på veien til en mer avslappende hverdag, slik at du får puste ut og stimulere de anspente musklene i kroppen din. Derfor er massasjeputer et verktøy som kan gi deg gode helsegevinster. Den vil også gi økt blodsirkulasjon i kroppen din og kan hjelpe med smerter i rygg og nakke. Om du sliter med noen av disse tingene, er det absolutt verdt å prøve en massasjepute.

Enkel å vedlikeholde

En massasjepute vil ikke kreve veldig mye vedlikehold, men når du først skal rengjøre den, er det et par ting du kan tenke på. For det første må du passe på at det ikke kommer for mye vann eller noe annet flytende på den ettersom det er mye elektronikk som kan kortslutte. Om du nettopp har brukt massasjeputen med varmefunksjonen, kan du la den kjøle seg litt først. Deretter kan du bruke en litt fuktig klut for å vaske bort flekker. Mindre massasjeputer har ofte et avtagbart overlegg som kan vaskes i vaskemaskinen, dermed vil de være enda enklere å vaske.

Når du ikke bruker massasjeputen kan det lønne seg å stue den vekk på en plass hvor den ikke vil støve ned. Om du bruker den jevnlig, kan du gå over den med en klut en gang i blant slik at den holder seg ren og fin. Det er veldig lite som skal til for å holde massasjeputer rene, men de krever fortsatt litt vedlikehold som alt annet.